Fiskeweekend

Ni kanske undrar varför det inte har kommit upp något inlägg om fiske från helgen ännu?

Självklart har jag fiskat i helgen, fiskar gör jag ju varje helg och nästan varje dag! I helgen var jag med Zebastian, Freppan och Nils till en sjö som heter Balungen som ligger norr om Envikens Yttertänger.

Zebbes farfar och farmor har en tomt vid sjön med 2 stugor, en båt, en båtmotor och ett dussin fågelholkar. Tanken var ju då att vi skulle vara där hela helgen och trolla 24 timmar om dygnet!

Riktigt så mycket trolling vart det inte men vi var iallifall ute och fiskade över 10 timmar om dagen, resten av tiden grillade vi korv, drack öl och kollade på film. Det tråkiga var att vi inte fick någon fisk värd att nämna ens en gång utan bara en hel del småabborrar och ett fåtal gäddor med toppar på 1,5 kilo, dock så gjorde vi alla ett ärligt försök att knipa en fin öring, vi trollade med hornets och små shadraps i alla olika färger men Öringen var inte på hugget utan vi fick nöja oss med att se en bild på Zebbes farfar Frank och hans öring på 5.9 kilo, riktigt fin!

Det finns så mycket trevligt att skriva om helgen men eftersom det är fisk jag är ute efter att skriva om så får det vänta tills nästa gång vi är där och har det trevligt, och förhoppningsvis landar en öring eller två.

Peace!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s